COPA FAD nº103
Plata y oro de 18kt
2022

Esta copa forma parte de la copoteca del FAD.
Puede visitarse en el DISSENY HUB dentro del MUSEU DEL DISSENY de BARCELONA.

(CAT) Quan el FAD em va proposar fer la copa d’enguany, les primeres imatges que em venien a la ment es componien gràcies a l’imaginari de l’acció de beure aigua d’un rierol. I de la gestualitat que les mans solapades l’una a l’altre formen, esdevenint receptacle còncava d’un contingut que alimenta la set, no tant sols d’aigua, sinó la set de conèixer, de descobrir i d’explorar nous horitzons.

D’aquesta forma, va néixer la copa número 103. Una copa que reflexa aquesta gestualitat a través de la forma que posseeix. I que, sobretot es caracteritza pel fet de tenir cinc braços diferents pels quals la copa pot ser subjectada. Cinc braços que reflecteixen cada una de les cinc categories que formen el FAD i que desemboquen a una mateixa font.

En definitiva, la copa dona valor a cada una de les disciplines; art i artesania, comunicació visual, disseny industrial, disseny de l’espai i disseny de moda. Cinc disciplines úniques i diferents, però que alhora aporten riquesa les unes a les altres, difuminant d’aquesta manera els marges que sovint s’apliquen al mon creatiu.

Cinc branques que apoderen la font d’aliment per la que es beu, amb b i amb v, el coneixement, i gracies a les quals es sustenta un univers anomenat FAD.

prototipos de papel